Reserveringen

Vervoerspas

Om met de MolenHopper te kunnen reizen dient u in het bezit te zijn van een vervoerspas. Deze pas wordt onder bepaalde voorwaarden afgegeven door de afdeling WMO van uw gemeente. Voor meer informatie en de precieze voorwaarden belt u met:

gemeente Gorinchem, WMO loket 0183 – 659 535
gemeente Molenlanden, Sociaal loket 088 – 75 15 100

 

Reserveren

Reserveerlijn 0800 – 22 000 77 (gratis)
Informatielijn 0900 – 233 0 233 (lokaal tarief)
Mail molenhopper@juijn.nl
Link boekingsportal toekomstig

 

Geeft u bij uw reservering minimaal de volgende gegevens aan ons door:

  • Uw pasnummer
  • Ritdatum en gewenste ophaaltijd
  • Het vertrekadres en het bestemmingsadres
  • Uw (mobiele) telefoonnummer voor de belservice
  • Eventuele hulpmiddelen welke u mee neemt zoals rollator, rolstoel of scootmobiel
  • Of u extra medereizigers meeneemt
  • Hoe laat u eventueel een terugreis wilt maken

 

Vaste herhaalrit
Maakt u volgens een vast patroon regelmatig dezelfde rit? Vraagt u dan een vaste herhaalrit aan zodat u niet elke keer opnieuw hoeft te bellen. De taxi komt automatisch op de juiste dag en tijd voorrijden, u belt ons alleen als de rit niet door gaat of wijzigt. Vaste herhaalritten worden niet doorgeboekt op officiële feestdagen. Wilt u op een feestdag toch gebruik maken van de vaste rit? Reserveer dan tijdig voor die dag uw vervoer. Dit gaat niet automatisch!

 

Voorwaarden
Een rit dient minimaal 1 uur voor de gewenste ophaaltijd gereserveerd te worden. U mag uiteraard ook eerder bellen, dat hebben wij graag. Voor terugritten vanaf het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem, de Lingepoli in Leerdam of uw huisarts geldt een korte vooraanmeldtijd van slechts 15 minuten. U hoeft zodoende niet lang te wachten om na uw behandeling of afspraak te worden opgehaald.

Reist u met een hulpmiddel zoals een rollator, rolstoel of scootmobiel? Meld dit vooraf tijdens het reserveren van uw rit. Wij zullen dan het juiste type voertuig voor u inplannen en zorgen voor voldoende plaatsruimte.

U kunt per rit maximaal 5 reiszones (circa 22 kilometer) afleggen tegen het gereduceerde zonetarief. Voor ritten boven de 5 reiszones betaalt u een hogere bijdrage of u maakt de rit met Valys (0900 – 9630).

 

Belservice
U kunt kosteloos gebruik maken van de terugbelservice. Circa 5 minuten voordat de taxi voor komt rijden wordt u gebeld zodat u weet dat de taxi eraan komt en u zich gereed kunt maken voor vertrek. Geeft u bij het reserveren van de rit aan dat u graag vooraf gebeld wilt worden.