10 december 2023

Feestdagen

MolenHopper tijdens de feestdagen

Wilt u de komende feestdagen gebruik maken van de MolenHopper?

Reserveer dan tijdig uw ritten! Vanwege het aanhoudende tekort aan chauffeurs blijft het moeilijk om werkroosters rond te krijgen, in het bijzonder tijdens feestdagen.

Kerstdagen –  25 en 26 december 2023

Graag ontvangen wij uiterlijk woensdag 20 december 2023 uw reservering voor ritten tijdens de kerstdagen.

Oud & Nieuw – 31 december 2023 en 01 januari 2024

Graag ontvangen wij uiterlijk woensdag 27 december 2023 uw reservering voor ritten rond de jaarwisseling. Houdt u er rekening mee dat we op oudejaarsdag om 20:00 uur stoppen en op Nieuwjaardag om 8:00 uur weer opstarten?

Wanneer u tijdig bestelt is er ruim de tijd om planningen te maken en in overleg met u te schuiven in ophaaltijd bij extreme drukte. Indien u later bestelt dan is het niet zeker dat uw gewenste ritten nog ingeboekt kunnen worden, wij hanteren een boekingsstop als de planning vol zit.

Vaste herhaalritten

Omdat veel vaste ritten op feestdagen niet doorgaan worden deze niet automatisch geboekt op 25 december, 26 december en 01 januari. Indien u tijdens deze dagen wel gebruik wilt maken van de MolenHopper dan dient u uw ritten tijdig bij ons te reserveren.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Tot slot wensen wij u fijne feestdagen toe.

Terug naar vorige pagina