1 maart 2021

Medisch mondkapje verplicht

Recent zijn landelijk de vervoersprotocollen aangescherpt om zodoende de vaak kwetsbare passagiers beter te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Het gewijzigde protocol schrijft voor dat de maximale bezetting per voertuig naar beneden gaat en dat alle passagiers van 18 jaar en ouder voortaan een medisch mondkapje dragen. Deze bieden namelijk meer bescherming dan een uitwasbaar stoffen mondkapje.

Passagiers dienen zelf voor aanschaf en juist gebruik van het medisch mondkapje te zorgen. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij de apotheek of online te bestellen. Onze chauffeurs kunnen vervoer weigeren wanneer u zich niet aan deze nieuwe voorschriften houdt. Voor vragen over het protocol kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 0900 – 233 0 233 (lokaal tarief).

Terug naar vorige pagina