1 december 2020

Corona update

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen gelden tot nader bericht de volgende maatregelen tijdens het reizen met de MolenHopper:

  • Wij roepen alle reizigers op om bij klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts niet te reizen.
  • U dient tijdens een rit een niet-medisch mondkapje te dragen, u dient hier zelf voor te zorgen. Kunt of wilt u geen mondkapje dragen, dan kunt u geen gebruik maken van de MolenHopper.
  • Bij aanvraag van een rit wordt gevraagd of u aan corona gerelateerde klachten heeft. Heeft u klachten? Dan kunt u geen gebruik maken van de MolenHopper. Kunt u deze vraag niet zelf beantwoorden? Dan mag een verzorgende of begeleider dat voor u doen. Bij twijfel beslist de chauffeur of u wel of niet mee kunt.
  • U mag bagage meenemen, deze moet u wel zelf dragen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de regering. Mocht er aanleiding toe zijn, dan kunt u nadere berichtgeving hier verwachten. Voor meer informatie over de voorzorgmaatregelen belt u met onze informatielijn op 0900 – 233 0 233 (lokaal tarief).

Terug naar vorige pagina